Top

Subaru Timingset

BGS Oliefilterdop Ford / Mazda / Subaru 68 mm x P14 - 1039-68-14
19% Korting

BGS Oliefilterdop Ford / Mazda / Subaru 68 mm x P14 - 1039-68-14

€ 10,75 € 8,75
BGS Aandrijfas trekker Set 7-delig - 8245

BGS Aandrijfas trekker Set 7-delig - 8245

€ 164,00

VDH Tools levert Subaru timingset en distributie autogereedschap voor elk model en type motor. De Subaru timingset voldoet aan goede kwalitatieve eisen en kan probleemloos voor elke distributie klus worden gebruik. Buiten distributie autogereedschap of Subaru timingset gereedschap leveren wij ook speciale timing tools nodig om distributie te blokkeren of af te stellen. U kunt het distributie gereedschap of Subaru timingset eenvoudig terug vinden onder de automerken van uw keuze. Op onze Subaru timingset en distributietools krijgt u standaard een jaar garantie op fabrieksfouten. Mocht u een Subaru timingset, distributie hulpmiddel of timingtool niet kunnen vinden neem dan contact met ons op via het contact formulier of via telefoon tijdens werkuren en wij zullen proberen de juiste Subaru timingset voor u te vinden.


Wij leveren het Subaru Timingset, distributie en speciaal autogereedschap of timing tool van professionele kwaliteit van de merken MIDLOCK, LASER, USAG, WEBER TOOLS,BGS, JBM en AST. Al het gereedschap heeft een goede pasvorm en is geschikt voor de professionele garagebedrijven en de veeleisende doe-het-zelver.

VDH Tools is gespecialiseerd in speciaal autogereedschap, handgereedschap, luchtgereedschap, en equipment voor de automotive sector. Onze producten zijn internationaal terug te vinden bij schadeherstel bedrijven, garagebedrijven, carrosseriebouw, autosport teams, scheepsbouw, aanneembedrijven, overheid en gemeenten.

VDH Tools levert aan zowel particulieren als bedrijven en in in toenemende maten aan wederverkopers in binnen en buitenland. Via de VDH Tools webshop kunt u eenvoudig, veilig en snel bestellen en betalen via iDeal of vooruitbetaling. Afhalen van uw bestelling is mogelijk bij onze afhaalbalie in Zoetermeer. Wij zijn op werkdagen aanwezig van 09.00 tot 17.00 uur. 

VDH Tools is een FOCWA ERKEND LEVERANCIER!  
De FOCWA erkend leverancier erkenning volgde na een succesvolle toetsing op de toelatingseisen.
FOCWA staat voor kwaliteit en professionaliteit en deze erkenning geeft u als klant een extra stuk zekerheid.