Top

Covid-19 beleid

Wij willen u op deze manier in kennis stellen van het reilen en zeilen van VDH Tools gedurende deze moeilijke tijden.

Bizarre situaties in onze samenleving als gevolg van het COVID-19 virus vragen om vele aanpassingen van ons allen.

Ook bij VDH Tools worden we hier natuurlijk mee geconfronteerd. Met een klein team staan we echter volledig voor u klaar. Wij zullen alles in werking stellen om uw en onze bedrijvigheid op gang te houden. Voor nu en voor straks zijn wij ons ervan bewust dat we moeten zorgen dat binnen de gestelde richtlijnen, die wij natuurlijk in acht nemen voor u en voor onze medewerkers, zo veel mogelijk de normale gang van zaken wordt voortgezet.

We bevinden ons in bizarre tijden, maar we zullen doorgaan, omdat onze producten zowel voor de industrie als ook de bouw en zeker ook voor de automotive sector van wezenlijk belang blijven.

Onze openingstijden zijn ongewijzigd en ook onze service proberen we zo hoog mogelijk te houden. We zijn ons ervan bewust dat ook wij met tekorten te maken kunnen krijgen, maar we zullen alles in dienst stellen u zo optimaal mogelijk te bedienen.

Tot nader order en alleen wanneer door overheidsvoorschriften anders wordt bepaald, blijven weer alles aan doen om de service die u van ons gewend bent te waarborgen!

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur voor u bereikbaar via info@vdhtools.nl of telefonisch via 0031 (0) 79 750 2444