Top

Land Rover Timingset

AST Landrover Diesel 2.5D Td5 (ketting) - AST4875

AST Landrover Diesel 2.5D Td5 (ketting) - AST4875

€ 37,00
FORCE Timingset Ford / Land Rover / Mazda / PSA / Suzuki / Volvo - 916G5
Nieuw 3% Korting
MIDLOCK Timingset voor diesel injectiepompen - TE-93

MIDLOCK Timingset voor diesel injectiepompen - TE-93

€ 275,00
LASER Timingset universeel bezine en diesel - Z-2835

LASER Timingset universeel bezine en diesel - Z-2835

€ 333,00
MIDLOCK Timingset universeel voor diesel - 2000

MIDLOCK Timingset universeel voor diesel - 2000

€ 451,00

VDH Tools levert Land Rover timingset en distributie autogereedschap voor elk model en type motor. De Land Rover timingset voldoet aan goede kwalitatieve eisen en kan probleemloos voor elke distributie klus worden gebruik. Buiten distributie autogereedschap of Land Rover timingset gereedschap leveren wij ook speciale timing tools nodig om distributie te blokkeren of af te stellen. U kunt het distributie gereedschap of Land Rover timingset eenvoudig terug vinden onder de automerken van uw keuze. Op onze Land Rover timingset en distributietools krijgt u standaard een jaar garantie op fabrieksfouten. Mocht u een Land Rover timingset, distributie hulpmiddel of timingtool niet kunnen vinden neem dan contact met ons op via het contact formulier of via telefoon tijdens werkuren en wij zullen proberen de juiste Land Rover timingset voor u te vinden.


Wij leveren het Land Rover Timingset, distributie en speciaal autogereedschap of timing tool van professionele kwaliteit van de merken MIDLOCK, LASER, USAG, WEBER TOOLS,BGS, JBM en AST. Al het gereedschap heeft een goede pasvorm en is geschikt voor de professionele garagebedrijven en de veeleisende doe-het-zelver.

VDH Tools is gespecialiseerd in speciaal autogereedschap, handgereedschap, luchtgereedschap, en equipment voor de automotive sector. Onze producten zijn internationaal terug te vinden bij schadeherstel bedrijven, garagebedrijven, carrosseriebouw, autosport teams, scheepsbouw, aanneembedrijven, overheid en gemeenten.

VDH Tools levert aan zowel particulieren als bedrijven en in in toenemende maten aan wederverkopers in binnen en buitenland. Via de VDH Tools webshop kunt u eenvoudig, veilig en snel bestellen en betalen via iDeal of vooruitbetaling. Afhalen van uw bestelling is mogelijk bij onze afhaalbalie in Zoetermeer. Wij zijn op werkdagen aanwezig van 09.00 tot 17.00 uur. 

VDH Tools is een FOCWA ERKEND LEVERANCIER!  
De FOCWA erkend leverancier erkenning volgde na een succesvolle toetsing op de toelatingseisen.
FOCWA staat voor kwaliteit en professionaliteit en deze erkenning geeft u als klant een extra stuk zekerheid.