Top

LECWEC dicht lekke keerringen/pakkingen 100ml - LW-250101

20% Korting
  • LECWEC dicht lekke keerringen/pakkingen 100ml - LW-250101
  • LECWEC dicht lekke keerringen/pakkingen 100ml - LW-250101
€ 24,50
19,50
16,12 excl. BTW

LECWEC dicht lekke keerringen/pakkingen 100ml - LW-250101

Dicht lekke keerringen
Voor alle lekke kunststof pakkingen in de
  • Motor
  • Aandrijvingen (ook automatische en schakel aandrijvingen met ATF olie)
  • Differentieel
  • Stuurbekrachtiging
  • Alle machines en hydraulische systemen
Ook preventief bij oudere objecten.
LecWec is te gebruiken voor alle oliesoorten behalve remolie
Dicht lekke keerringen
Voor alle lekke kunststof pakkingen in de motor, aandrijvingen (ook automatische en schakel aandrijvingen met ATF olie), differentieel, stuurbekrachtiging, alle machines en hydraulische systemen. Ook preventief bij oudere objecten. 
Gebruiksaanwijzing
Simpelweg door bij de olie van het component te doen
Gebruik 3% van de totale olie-inhoud
Het vervangen van een oliekeerring is geen goedkope reparatie.
De demontage/montage en daarbij het langdurig uit productie zijn van objecten, veroorzaken lange wacht tijden alsmede hoge arbeidskosten die vandaag aan de dag absoluut vermijdbaar zijn.
Door het gebruik van LECWEC kunnen deze onverwachte bedrijfskosten vooruit geschoven worden. Het beste is, niet eerst tot ontdekking van een lek wachten, maar LECWEC ook preventief te gebruiken.
Dit product is een universeel middel voor lekke olie-keerringen in motoren, aandrijvingen en (ook automatische dan wel schakel aandrijvingen met ATF olie) differentieel, stuurbekrachtiging, alle machines en hydraulische systemen.
Het conditioneert elke kunststof keerring, beschermt ze tegen uitdroging, hard worden, krimpen en kristal vorming, ter voorkoming van kostbaar olieverlies. Milieu-preventie. Zelfs wanneer LECWEC niet als een preventief middel gebruikt wordt en een keerring lek raakt, is nog lang geen dure reparatie nodig. Dan bewijst LECWEC zijn snelle en langdurige werking.
Het impregneert de defecte keerring, maakt ze weer elastisch, laat ze opzwellen en sluit olie-lekkage  voor lange tijd uit. LECWEC dicht lekke keerringen bij motoren in minder dan 160km  rijden, of binnen een week, volledig af. Ook stopt het binnen 10 minuten het zenuwslopende piepen van de stuurbekrachtiging. Precies zo snel en duurzaam werkt LECWEC in de industrie.
Voor iedere gebruiker een enorm kostenvoordeel tegenover herhaalde reparaties of vervanging. De hoogste kosten ontstaan, wanneer het lek door de eigenaar of de bestuurder te laat wordt opgemerkt of onderkend. Dan kan de reparatie onoverkomelijk en duur worden. Daarom wordt aanbevolen LECWEC te gebruiken bij alle machines, aandrijvingen en hydraulische systemen en vrachtwagen-motoren die 3 jaar en ouder zijn, van alle alternatieven de voordeligste oplossing.
LECWEC is eindelijk een product voor alle soorten olie en haar toepassingen. Dit product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.
let op! Bij stuurbekrachtiging liever de olie verversen om schuimen tegen te gaan.

Artikelnummer: LW-250101

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code