Top

GoJak GJ5211 Autoverplaatsers 2 stuks 1x L + 1x R

Nieuw
  • GoJak GJ5211 Autoverplaatsers 2 stuks 1x L + 1x R
  • GoJak GJ5211 Autoverplaatsers 2 stuks 1x L + 1x R
  • GoJak GJ5211 Autoverplaatsers 2 stuks 1x L + 1x R
723,00
597,52 excl. BTW

2 stuks GoJak GJ5211 (vervanger van de GJ5000) Autoverplaatsers 1x Links en 1x Rechts
 
GoJak is ontwikkeld om voertuigenverplaatsingen in werkplaatsen, showrooms en carrosseriewerkplaatsen te vergemakkelijken, maar is eveneens van onschatbare waarde op parkeerplaatsen en voor veel noodhulpdiensten. Om tegemoet te komen aan de verschillende asbreedten, wielbases, wielafmetingen en bandbreedten is elke GoJak zelfladend gemaakt.
 
Dit systeem maakt het optillen van voertuigen en het verplaatsen ervan in een willekeurige richting zeer snel en gemakkelijk, wat tijd en geld bespaart. Er kan een enorm bereik aan voertuigen met een zwaar gewicht tot worden opgetild en verplaatst.
 
Maakt het mogelijk het voertuig door slechts 1 persoon te laten rangeren, zonder de motor te starten, zelfs in de kleinste ruimtes. Voor de linker- en rechterkant van het voertuig, zodat u zonder problemen de pedalen kunt gebruiken. Probleemloos onder de wielen te schuiven, op het pedaal trappen tot het wiel er op de juiste wijze invalt.
 
Voorzien van Heavy Duty zwenkwielen.
 
Ideaal voor:
het super gemakkelijk manoeuvreren in de showroom en het verplaatsen van sportwagens en old-timers (motor hoeft niet gestart te worden) het verplaatsen van auto's in de spuitcabine in de (schade)werkplaats, ook voor total-loss auto's, sleepdienst, ook met geblokkeerd stuurslot parkeerterreinen/garages, autodeur hoeft niet opengemaakt te worden.
 
 
Productnaam Voertuigverplaatser 590 kg
Art G5211-SERIE
Belastbaarheid 590 kg
Hefmechanisme Bi-directionele ratel met dubbele pal
Max. bandbreedte 280 mm
Bandenmaat Max. 34 inch
Rollen Twee, gegalvaniseerd staal
Zwenkwielen 4x100 mm

Artikelnummer: GJ5211

Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code