Top

FORCE Compressiemeter set voor diesel - 938G2

Nieuw
  • FORCE Compressiemeter set voor diesel - 938G2
499,00
412,40 excl. BTW

FORCE Compressiemeter set voor diesel - 938G2

Compressiemeter voor het controleren op versleten kleppen en zuigerveren van diesel motoren in auto's, vrachtwagens en tractoren.

Met deze compressiemeter ziet u op een snelle manier of een dieselmotor compressieverlies heeft. Zo spoort u problemen op zoals versleten zuigerveren, verbrande kleppen, versleten klep geleiders of een kapotte koppakking. Dit uitgebreide set is geschikt voor diesel motoren in auto's, vrachtwagens en tractoren.

De set bevat zeer veel accessoires waardoor hij bijna voor iedere dieselmotor bruikbaar is. De meter is duidelijk en is beschermd door een stevige rubberen mantel. Aan de zijkant van de meter bevindt zich een ventiel om de druk kwijt te kunnen na een meting. Met de flexibele slang komt u ook op de lastige plekken en aan het einde zit een snelkoppeling. De snelkoppeling klikt u gemakkelijk op een van de adapters en u bent klaar om te meten. 

Inhoud:

  • Manometer: 0-70Bar ( 1000 PSi )
  • Gloeibougie adapter voor : Alfa - BMW - Chrysler - Daewoo - Fait - Ford - Hyundai - Izusu - Landrover - LDV - Mazda - Mercedes - Mitsubishi - Nissan - Opel - PSA - Renault - Saab - Suzuki - Toyota - VAG - Vauxhall - Volvo
  • Injector: M20 - M22 - M24 & Ford Stanadyne injector plus clamp-on injector

Artikelnummer: 938G2

Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over